вторник, 26 мая 2015 г.

Студенти відвідали офіс-центр GlobalLogic


16 травня 2015 року, за сприянням засновника школи PRяник Тетяни Рябченко, студенти першого та другого курсів відвідали харківський офіс IT-компанії GlobalLogic. Ділилась досвідом та проводила екскурсію PR-менеджер компанії Тетяна Зміївська.


GlobalLogic в Україні входить у п'ятірку найбільших ІТ-компаній країни, має чотири офіс-центра, до одного з яких відбувся візит студентів. Приміщення облаштоване великою кількістю комп’ютерної техніки, адже налічується близько 600 співробітників, сучасні дизайнерські рішення сприяють приємній атмосфері. Гарні умови для роботи й гнучкий графік дозволяють результативно займатися розробкою програмних продуктів для різних сфер діяльності.





Як майбутнім спеціаліста зі зв’язків з громадськістю було корисно дізнатися про роботу PR-менеджера. Тетяна Зміївська розповіла про свій кар’єрний шлях. Стосовно організації роботи у компанії зазначила, що кожне місто має лише одного PR- спеціаліста, й не зважаючи на відстань працюють вони командою. Приділяється увага корпоративній діяльності, організації свят, робітники беруть активну участь в загальноміських акціях, компанія співпрацює з різними організаціями. Студентів зустрічі з практиками надихають на подальший рух вперед до поставленої мети.
Блажко Марина

Комментариев нет:

Отправить комментарий